­

June 2019

  • IMG_5300

KOMF mbajti tryezën “A respektohet interesi më i mirë i fëmijës brenda sistemit arsimor?”

 

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF në kuadër të Grupit Tematik për Arsim, zhvilloi tryezën […]

  • 16299288_662296383943424_1150143949393775249_n

KOMF: JO punës së rëndë të fëmijëve, fëmijët ta jetojnë fëmijërinë

Me rastin e Ditës Botërore Kundër Punës së Fëmijëve, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, u bën […]

  • inspire-visual6-EN

KOMF vazhdon të jetë i angazhuar për promovimin e zbatimit të paketës INSPIRE

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF dhe ChildPact, janë të vendosur ndaj principeve dhe udhëzimeve të KDF […]

  • 021

KOMF: Kuvendi të miratojë sa më parë Projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson njëzet e nëntë organizata jo qeveritare […]

May 2019

  • 61751006_1159850124188045_6729560608565362688_n

KOMF nis bashkëpunimin me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Qeverisë së Bullgarisë

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, ka nënshkruar kontratë me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Qeverisë […]

  • KOMF Logo - blue

KOMF: Duhani, kërcënim për fëmijët

Me rastin e shënimit të Ditës Botërore Kundër Duhanit, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, bën thirrje […]