­

July 2019

  • 65603538_383652222498916_857219311289237504_n

Miqtë e Fëmijëve me mesazhe sensibilizuese pas miratimit të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve

Pas miratimit të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, personalitete pjesë të platformës avokuese të […]

  • 66238349_1185542871618770_2787488230994345984_o

Grupi Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve finalizon Strategjinë e Avokimit për decentralizimin e shërbimeve sociale

Grupi Tematik për Mbrojtje dhe Mirëqenie të Fëmijëve në kuadër të KOMF mbajti takimin e radhës. Grupi Tematik për Mbrojtje […]

  • IMG_5539

KOMF thirrje për mobilizim pas miratimit të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë mbajti Konferencën për Media pas miratimit të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve. KOMF bashkë me organizatat anëtare si […]

June 2019

  • foto 1

KOMF: Kosova me Ligj për Mbrojtjen e Fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë vlerëson faktin që sot Kuvendi i Republikës së Kosovës me 76 […]

  • foto 4

KOMF apel Kuvendit: Miratoni Projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, mbajti konferencën për media përpara objektit të […]

  • IMG_5422

U mbajt takimi i radhës i Grupit Tematik për Shëndetësi

Grupi Tematik për të Drejtat e Fëmijëve në Shëndetësi në kuadër të KOMF mbajti takimin e radhës, ku përcaktoi aktivitetet […]