­

November 2019

  • qaqa

(Shqip) Për nder të 30 vjetorit të KDF, KOMF hap dyert për fëmijët, prindërit dhe qytetarët

Sorry, this entry is only available in Shqip.

  • 77056021_1298147960358260_645272931613540352_o

(Shqip) KOMF konferencë për media: Më pak ndotje, më shumë fëmijë të shëndoshë

Sorry, this entry is only available in Shqip.

  • 16299288_662296383943424_1150143949393775249_n

ACKNOWLEDGMENT “BEST MUNICIPALITY”

Coalition of NGOs on Child Protection in Kosovo (KOMF), in partnership with Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror – […]

“FRIEND OF CHILDREN” AWARDS

Coalition of NGOs for Child Protection in Kosovo – KOMF, in partnership with Organizata për fëmijët pa kujdes prindëror […]

COMPETITION FOR JOURNALISTS

Coalition of NGOs on Child Protection in Kosovo – KOMF, in partnership with Organizata për […]

October 2019

KOMF and KRAYEEN coordinated activities on early childhood

Coalition of NGOs for Child Protection – KOMF in partnership with Kosovo Roma Ashkali and Egyptian Early Years Network – […]