­

01/06/2020

  • KOMF - Konferenca

KOMF publikon Raportin e Monitorimit “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve […]

31/05/2020

  • 001

KOMF thirrje Qeverisë dhe Komunave të marrin me urgjencë masat për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve

Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve – 1 Qershorit, KOMF i bën thirrje Qeverisë dhe komunave të marrin me urgjencë […]

  • 97458203_1457725757733812_3488473571406118912_n

Deklaratë e përbashkët e Avokatit të Popullit, UNICEF dhe KOMF – Thirrje për veprim “T’u japim një shans të miturve”

Deklaratë e përbashkët e Avokatit të Popullit, UNICEF dhe KOMF (Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve) – Thirrje për […]

  • foto per web 1

Dita Ndërkombëtare e Familjes!

Sot është Dita Ndërkombëtare e Familjes, ditë e cila ofron një mundësi për të promovuar dhe rritur vetëdijesimin për rëndësinë […]

  • Untitled design (15)

KOMF adreson vlerësimin për ndërprerjen e përdorimit të pakos me libra për moshën 5 – 6 vjeç

Koalicioni i OJQ – ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF në partneritet me rrjetin KRAEEYN, ka adresuar vlerësimin lidhur me […]

  • 95172985_1447159458790442_2659437122548662272_o

Grupi Tematik për Arsim në KOMF përcakton prioritetet për adresim në periudhën e pandemisë

KOMF ka mbajtur online takimin e rradhës së Grupit Tematik për Arsim, ku u diskutua kryesisht rreth situatës së krijuar […]