­

KOMF publikon videon vetëdijësuese për mbrojtjen e fëmijëve nga dhuna

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson njëzet e shtatë organizata jo qeveritare, në kuadër të misionit për avokim në mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, ka prodhuar një spot vetëdijësues mbi mbrojtjen e fëmijëve nga dhuna dhe respektimin e të drejtave të tyre.

Konkretisht, ky spot ka për qëllim të rrisë vetëdijësimin e publikut të gjerë në Kosovë lidhur me nevojën për referimin dhe mbrojtjen e rasteve të fëmijëve në rrezik dhe / ose viktima të dhunës.

Për të shikuar videon, klikoni këtu

05/10/18|