­
  • Capture

Video sensibilizuese nga KOMF: Dhuna ndaj Fëmijëve është Shkatërrim i së Ardhmes. Mbroje të Ardhmen!

Tetor, 2015 Kjo video është realizuar nga KOMF në kuadër të Javës Kombëtare për Mbrojtjen e Fëmijëve Viktima të Dhunës dhe Abuzimit!

March 31st, 2016|
Ngarko postime të tjera