­
  • Video fototo

Video vetëdijësuese për të drejtat e fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson njëzet e shtatë organizata jo qeveritare, në kuadër të misionit për avokim në mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, ka prodhuar një spot vetëdijësues mbi mbrojtjen e fëmijëve dhe respektimin e të drejtave të tyre, në Kosovë. Ky spot ka për qëllim të ndikojë në vetëdijësimin e publikut të gjerë dhe institucioneve publike për obligimin tonë për mbrojtje të fëmijëve. https://www.youtube.com/watch?v=wu8beWuAcpc

25/06/18|
  • Arsimi ne doren tende PISA2018

Video sensibilizuese: PISA 2018 po vjen!

Në kuadër të fushatës kombëtare për Arsim më të mirë në Kosovë, Ministria e Arsimit, Shkencës, dhe Teknologjisë, së bashku me 11 partnerë të nivelit kombëtar dhe lokal duke përfshirë KOMF, ka lansuar aktivitete të ndryshme promovuese për të shënuar afrimin e zhvillimit të Programit për Vlerësimin Ndërkombëtar të Nxënësve (PISA) 2018 në Kosovë. Video i lansuar në kuadër të fushatës është zhvilluar me qëllim të informojë por edhe të motivojë nxënësit në lidhje me këtë vlerësim.

16/04/18|
  • Arsimi ne doren tende

Video sensibilizuese: Arsimi në dorën tënde!

Vetëm një rini e shkathtë mund të zhvilloj ekonominë dhe të krijojë një perspektivë për të ardhmen. Kjo mund të ndryshoj vetëm nëse Qeveria e Kosovës e bën arsimin prioritet numër një. Kjo do të thotë rritje e buxhetit për arsim drejt arritjes së një niveli të ngjashëm të shpenzimeve me mesataren e shpenzimeve publike për arsimin në vendet e OBEZh-it. Ndiqeni videon promovuese të fushatës "Arsimi në dorën tënde", ku KOMF është pjesë bashkë me partnerët e tjerë.

16/04/18|
  • 13221627_547176872122043_742025042678926762_n

KOMF ka prodhuar një spot vetëdijësues mbi mbrojtjen e fëmijëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson njëzet e dy organizata jo qeveritare, në kuadër të misionit për avokim në mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, ka prodhuar një spot vetëdijësues mbi mbrojtjen e fëmijëve dhe respektimin e të drejtave të tyre, në Kosovë. Kryesisht ky spot ka për qëllim të ndikojë në vetëdijësimin e publikut të gjerë dhe institucioneve publike për obligimin tonë për mbrojtje të fëmijëve. Spoti lansohet më 15 maj që është edhe Dita Ndërkombëtare e Familjes. Kjo video është realizuar në kuadër të projektit të mbështetur nga zyra e [...]

15/05/16|
  • Capture

Video sensibilizuese nga KOMF: Së Bashku për Fëmijët!

Kjo video është realizuar nga KOMF, për vetëdijësimin e shoqërisë rreth mbrojtjes së fëmijëve.

31/03/16|
Ngarko postime të tjera