­

About Donjeta Komf

This author has not yet filled in any details.
So far Donjeta Komf has created 1 blog entries.

17/02/2017

  • Capture

Letër e qëndrimeve drejtuar kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës

17/02/17|

Institucioni i Avokatit Popullit, KOMF, UNICEF, Zyra e BE-së dhe Save the Children kanë dërguar një letër të përbashkët të qëndrimeve rreth Projektligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve, drejt kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës z. Kadri Veseli. Vërejtjet dhe zbraztësitë kryesore të adresuara ishin rreth: 1. Kostos buxhetore për zbatimin efikas të mbrojtjes së [...]