­

About Arbnor Halili

This author has not yet filled in any details.
So far Arbnor Halili has created 2 blog entries.

16/04/2018

  • Arsimi ne doren tende PISA2018

Video sensibilizuese: PISA 2018 po vjen!

16/04/18|

Në kuadër të fushatës kombëtare për Arsim më të mirë në Kosovë, Ministria e Arsimit, Shkencës, dhe Teknologjisë, së bashku me 11 partnerë të nivelit kombëtar dhe lokal duke përfshirë KOMF, ka lansuar aktivitete të ndryshme promovuese për të shënuar afrimin e zhvillimit të Programit për Vlerësimin Ndërkombëtar të Nxënësve (PISA) 2018 në Kosovë. Video [...]

  • Arsimi ne doren tende

Video sensibilizuese: Arsimi në dorën tënde!

16/04/18|

Vetëm një rini e shkathtë mund të zhvilloj ekonominë dhe të krijojë një perspektivë për të ardhmen. Kjo mund të ndryshoj vetëm nëse Qeveria e Kosovës e bën arsimin prioritet numër një. Kjo do të thotë rritje e buxhetit për arsim drejt arritjes së një niveli të ngjashëm të shpenzimeve me mesataren e shpenzimeve publike [...]