­

23/03/2020

  • KOMF_COVID19 (3)

KOMF thirrje prindërve: Rri n’shpi, mbroj fëmijët!

23/03/20|

Koalicioni i Fëmijëve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, kërkon nga prindërit, kujdestarët dhe familjet të kenë prioritet mbrojtjen e fëmijëve nga transmetimi i virusit COVID-19 dhe efektet negative psikologjike që mund të vinë tek fëmijët si pasojë e kësaj pandemie. Bazuar në informatat nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, fatmirësisht deri në [...]

  • IMG_9958

KOMF mbajti takimin e Asamblesë së Përgjithshme

11/03/20|

KOMF mbajti takimin e Asamblesë së Përgjithshme. Në pjesën e parë të takimit, janë prezantuar dhe aprovuar raporti narrativ dhe financiar për vitin 2019, prioritetet dhe Planin e Veprimit për vitin 2020. Gjatë këtij takimi, Asambleja e Përgjithshme e KOMF, votoi për anëtarësimin e Qendrës “Labyrinth” dhe Organizata Jo-Qeveritare Peer Education Network – PEN. Ndërkaq, [...]

  • Capture11

Politikë rekomanduese për zhvillimin në fëmijërinë e hershme

05/03/20|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF në partneritet me rrjetin KRAEEYN,  ka publikuar Politikën rekomanduese për zhvillimin në fëmijërinë e hershme. Kjo politikë rekomanduese përshkruan situatën lidhur me zhvillimin në fëmijërinë e hershme dhe ofron një pasqyrë të disa prej fushave prioritare për ndërhyrje në hartimin dhe zbatimin e politikave dhe rekomandime [...]

  • 2

KOMF dhe KRAEEYN publikojnë Politikën rekomanduese për zhvillimin në fëmijërinë e hershme

02/03/20|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF në partneritet me rrjetin KRAEEYN, përmes një konference ka publikuar  “Politikën rekomanduese për zhvillimin në fëmijërinë e hershme”. Në panel morën pjesë: Donjetë Kelmendi nga KOMF, Xhavit Rexhaj – Zëvendësministër i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hana Zylfiu – Haziri nga Qendra për Arsim e Kosovës [...]