­

20/02/2020

  • Buletini_Janar 2020_001

KOMF Buletini Tetor – Dhjetor 2019

20/02/20|

Klikoni këtu për të lexuar buletinin informativ të KOMF për periudhën Tetor - Dhjetor 2019.

  • Raporti i decentralizimit

Raport mbi ndikimin e procesit të decentralizimit të shërbimeve sociale në Kosovë

20/02/20|

KOMF në partneritet me SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë, Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror OFAP dhe KMOP, përmes projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim” të financuar nga Bashkimi Europian dhe të menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë, ka publikuar raportin mbi ndikimin e procesit të decentralizimit të shërbimeve sociale në Kosovë. [...]

  • 43104946_1005081192998273_658935059373359104_o

KOMF dënon rastin e përdorimit të dhunës në një ndër kopshtet e Komunës së Prishtinës

13/02/20|

KOMF dënon rastin e fundit të përdorimit të dhunës në një ndër kopshtet e Komunës së Prishtinës dhe i bën thirrje autoriteteve të rendit dhe të drejtësisë që të ndërmarrin sa më shpejt të gjitha masat dhe veprimet e parapara me legjislacionin në fuqi. Aktualisht, pjesa dërrmuese e institucioneve parashkollore dhe programeve alternative në Kosovë [...]

  • 16299288_662296383943424_1150143949393775249_n

KOMF letër Kryeministrit, Ministria e Shëndetësisë të shndërrohet në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

13/02/20|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF përmes një letre iu është drejtuar Kryeministrit të Republikës së Kosovës Albin Kurti, duke kërkuar që mirëqenia dhe shërbimet sociale të kalojnë në Ministrinë e Shëndetësisë, si në përmbajtje ashtu edhe në emërtim, duke e shndërruar në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale. Përmes [...]

  • 85094388_1377844949055227_2084953919217205248_o

KOMF publikon Raportin mbi ndikimin e decentralizimit të shërbimeve sociale

11/02/20|

KOMF në partneritet me SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë, Organizatën për Fëmijët pa Kujdes Prindëror OFAP dhe KMOP, përmes projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim” të financuar nga Bashkimi Europian dhe të menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë, ka mbajtur një konferencë nacionale për të publikuar raportin mbi ndikimin e procesit të [...]