­

24/01/2020

  • IMG_8386

KOMF mbajti takimin e rradhës së Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve

24/01/20|

KOMF mbajti takimin e rradhës të Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve. Gjatë këtij takimi u bë një analizë përmbledhëse e aktiviteteve të vitit të kaluar dhe u përcaktuan prioritetet për vitin 2020. Poashtu, u shqyrtua Plani i Veprimit të Grupit Tematik për Mbrojtje të Fëmijëve 2020 – 2022 me objektivat dhe aktivitetet e reja [...]