­

25/11/2019

  • qaqa

Apeli i KOMF në 30 vjetorin e Konventës për të Drejtat e Fëmijës

25/11/19|

Në ditën e shënimit të 30 vjetorit të Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve - KOMF, përmes për Mediave iu bëri thirrje institucioneve të marrin të gjitha veprimet përgatitore për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës, në mënyrë që të sigurojë mbrojtjen e fëmijëve. Në qershor të këtij viti, [...]

  • 70803922_1302107863295603_6322442007197253632_o

KOMF priti fëmijët për nder të shënimit të 30 vjetorit të Konventës për të Drejtat e Fëmijës

19/11/19|

Për nder të shënimit të 30 vjetorit të Konventës për Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, ka pritur fëmijët, prindërit dhe kujdestarët në zyret e KOMF për të biseduar bashkë për të drejtat e fëmijëve. Gjatë vizitës, KOMF bashkëbisedoi me fëmijët dhe prindërit për të drejtat [...]

  • 746B7243

KOMF konferencë për media: Më pak ndotje, më shumë fëmijë të shëndoshë

19/11/19|

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara për nder të shënimit të 30 vjetorit të Konventës për të Drejtat e Fëmijës, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF ka mbajtur Konferencën për Media, ku ka prezantuar një dokument me të dhëna dhe rekomandime për mbrojtjen e ambientit në Kosovë. Konkretisht, kjo konferencë [...]

  • 16299288_662296383943424_1150143949393775249_n

MIRËNJOHJA “KOMUNA MË E MIRË”

11/11/19|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, në partneritet me Organizatën për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP, SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë dhe KMOP, përmes projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim” financuar nga Bashkimi Europian dhe menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ndan mirënjohjen vjetore “Komuna më e mirë” për komunën [...]

  • 16299288_662296383943424_1150143949393775249_n

MIRËNJOHJET “MIK I FËMIJËVE”

11/11/19|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, në partneritet me Organizatën për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP, SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë dhe KMOP, përmes projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim” financuar nga Bashkimi Europian dhe menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ndan mirënjohjet vjetore “Mik i fëmijëve” për partnerët më [...]

  • 16299288_662296383943424_1150143949393775249_n

KONKURS PËR GAZETARË

11/11/19|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovc – KOMF, në partneritet me Organizatën për fëmijët pa kujdes prindëror – OFAP, SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë dhe KMOP, përmes projektit “Aksioni i Përbashkët për Decentralizim” financuar nga Bashkimi Europian dhe menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ndan çmimet vjetore për tregimet më të mira në [...]