­

September 2019

  • IMG_6785

KOMF mbajti punëtorinë për vlerësimin e nevojave në fëmijërinë e hershme

September 16th, 2019|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF ka mbajtur punëtorinë dy ditore “Vlerësimi i nevojave në fëmijërinë e hershme” me qëllim të identifikimit dhe vlerësimit të nevojave të organizatave të shoqërisë civile në fushën e fëmijërisë së hershme në Kosovë. Me anë të identifikimit të nevojave synohet edhe ngritja e kapaciteteve të këtyre [...]

  • DSC_0922

Me mbështetjen e OFAP dhe KOMF mbahet takimi i Kolegjiumit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

September 11th, 2019|

Asociacioni i Komunave të Kosovës, me mbështetjen e OFAP dhe KOMF ka mbajtur takimin e radhës të Kolegjiumit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale. Anëtarët e Kolegjiumit kanë ndarë informacionet rreth Ligjit për Financat e Pushtetit Lokal dhe formulën e financimit të Grantit Specifik për Shërbime Sociale. Në këtë takim, KOMF ka shpalosur qëndrimin për Ligjin [...]