­

20/12/2017

  • Cmimet e gazetareve 1

Ndahen çmimet vjetore për gazetari në fushën e mbrojtjes së të drejtave të fëmijëve në Kosovë

20/12/17|

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë - KOMF, në bashkëpunim me forumZFD dhe Qendrën për Arsim të Kosovës – KEC, përmes projekteve EIDHR të financuara nga Bashkimi Europian dhe të menaxhuara nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë, kanë mbajtur ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për gazetari në fushën e mbrojtjes [...]

  • Nora ne Tribuna

KOMF publikon raportin “A po realizohet e drejta ime për shëndetin më të mirë?”

07/12/17|

https://www.youtube.com/watch?v=rtrkO6q7--Q

  • 3333

Mbahet seanca e drejtuar nga fëmijët

07/12/17|

http://infokusi.com/mbahet-seanca-e-drejtuar-nga-femijet/

  • 1

Fëmijët marshojnë për të drejtat e tyre

07/12/17|

http://klankosova.tv/femijet-marshojne-per-te-drejtat-e-tyre/

  • 508x248-508x247

KOMF pjesë e fushatës “Arsimi në dorën tënde”

07/12/17|

https://www.youtube.com/watch?v=ZMI6-VSo9LA&feature=player_embedded

  • 159421-2ExXfj1QK8

KOMF thirrje Qendrave të Mjekësisë Familjare të realizojnë vizita mjekësore në shtëpi për fëmijët

07/12/17|

http://zeri.info/aktuale/166548/komf-thirrje-qendrave-te-mjekesise-familjare-te-realizojne-vizita-mjekesore-ne-shtepi-per-femijet/

  • Shpendiiiiii

Shpend Ahmeti nënshkruan Deklaratën e Zotimit të KOMF

07/12/17|

https://www.youtube.com/watch?v=FE-GfYtxQNs

  • abruashi

Abrashi nënshkruan Deklaratë për vendosjen e fëmijëve në qendër të agjendës

07/12/17|

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=205688

  • 2

Shpat Deda i bashkohet platformës avokuese të KOMF “Miqtë e Fëmijëve”

07/12/17|

http://www.koha.net/kulture/47139/kantautori-shpat-deda-i-bashkohet-platformes-avokuese-miqte-e-femijeve/

  • foto 5

Leze Qena i bashkohet platformës avokuese ”Miqtë e Fëmijëve”

05/12/17|

http://klankosova.tv/leze-qena-i-bashkohet-platformes-avokuese-miqte-e-femijeve/