­

22/11/2017

  • qaqa

Konkurs për gazetarë

22/11/17|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, në bashkëpunim me forumZFD dhe Qendrën për Arsim të Kosovës – KEC, përmes projekteve financiarisht të mbështetura nga Bashkimi Europian dhe të menaxhuara nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë, ndan çmimet vjetore për tregimet më të mira në media, në fushën e mbrojtjes [...]

  • 20_11_2017-ZKM-5_(5)

Fëmijët i dorëzuan Kryeministrit Rezolutën për të Drejtat e Fëmijëve

21/11/17|

Në Ditën e Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim fëmijët, UNICEF, Save the Children, dhe Koalicionin e OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve - KOMF. Fëmijët e njoftuan kryeministrin me Rezolutën për të Drejtat e Fëmijëve të cilët e aprovuan në seancën e udhëhequr nga [...]

  • 2017_11_20_Veseli_Seanca_Femijet_3

Kuvendi hap dyert për fëmijët

21/11/17|

Me rastin e Ditës së Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, Kuvendi i Republikës së Kosovës ka hapur dyert për fëmijë nga e gjithë Kosova, të cilët në sallën plenare kanë mbajtur seancë të drejtuar nga vet ata, me temën: "Fëmijët udhëheqin Kuvendin". Para seancës, kryeparlamentari Veseli ka pritur në zyrën e tij një [...]

  • 3333

Fëmijët marshojnë për të drejtat e tyre, fëmijët udhëheqin kuvendin

21/11/17|

Me rastin e Ditës së Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës, Zyra e UNICEF në Kosovë, Save the Children dhe Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, organizuan marshin e fëmijëve për të drejtat e tyre. 120 fëmijë filluan marshin nga Sheshi Zahir Pajaziti deri tek Sheshi Skenderbeu. Fëmijët mbartën me vete [...]

  • 690

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë në partneritet me KOMF, ka zhvilluar punëtorinë lidhur me rishikimin e legjislacionit për fëmijët pa përkujdes prindëror

16/11/17|

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë në partneritet me Koalicionin e OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë - KOMF, ka zhvilluar punëtorinë për të sjellë qëndrimet e akterëve kyç të shoqërisë civile dhe akterëve relevant të institucioneve publike lidhur me rishikimin e legjislacionit që adreson rregullimin e mbrojtjes së fëmijëve pa përkujdes prinderor, me fokus [...]

  • Strategjik 1

KOMF ka mbajtur Punëtorinë për hartimin e Planifikimit Strategjik 2018 – 2021

16/11/17|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve - KOMF, ka mbajtur punëtorinë për hartimin e Planifikimit Strategjik të KOMF 2018 - 2021. Pjesëmarrës në punëtori ishin anëtarët e Koalicionit, të cilët kanë japur kontributin e tyre për hartimin e Planifikimit Strategjik të KOMF. Në takim morën pjesë anëtarët e KOMF: Kosova Education Center - KEC, [...]

  • Asambleja2

KOMF ka mbajtur takimin e Asamblesë së Përgjithshme

16/11/17|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë - KOMF ka mbajtur takimin e Asamblesë së Përgjithshme. Gjatë këtij takimi, anëtarët e KOMF pjesëmarrës në takim, kanë dhënë kontributin e tyre për plotësim-ndryshimin e Statutit të KOMF, në mënyrë që të përmbushen qëllimet dhe objektivat e Koalicionit. Gjatë këtij takimi, Asambleja e Përgjithshme e [...]