­

31/03/2017

  • IMG_8280

KOMF nis punën për Indeksin e Mbrojtjes së Fëmijëve 2.0

31/03/17|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, në kuadër të projektit “Mbrojtja e të Drejtave të Fëmijëve në Kosovë” të mbështetur nga Zyra e BE-së në Kosovë, ka nisur punën për grumbullimin e të dhënave të Indeksit të Mbrojtjes së Fëmijëve 2.0. KOMF ka mbajtur sot trajnimin një ditor me 14 ekspertët të [...]

  • 12674524_10205811699831290_1936719555_n

KOMF apelon: Të drejta të barabarta për të gjithë fëmijët

21/03/17|

Prishtinë, 21 Mars 2017 Me rastin e ditës Ndërkombëtare të Personave me Sindromën Down, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF ka publikuar një komunikatë për media ku apelon ndaj të gjithë organeve e institucioneve në nivel qëndror e lokal, për më shumë mirëqenie, përkujdesje dhe garantim të të drejtave të barabarta për [...]