­

21/12/2016

  • unnamed-11

Mbahet takimi i rradhës së Komitetit Kosovar për Parandalimin dhe Eleminimin e Punës së Fëmijëve

21/12/16|

Më 21 Dhjetor 2016, u mbajt takimi i dytë i Komitetit Kosovar për Parandalimin dhe Eleminimin e Punës së Fëmijëve. Takimi pati si qëllim kryesor prezantimin e rezultateve kryesore rreth implementimit të Planit të Veprimit 2015-2016 dhe në të njëjtën kohë hartimin e prioriteteve të cilat do të shërbejnë si bazë për ndërtimin e objektivave [...]

  • _z7a0644

Ndahen çmimet vjetore për gazetari në fushën e mbrojtjes së fëmijëve

21/12/16|

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë, i cili përfaqëson 22 organizata jo qeveritare në fushën e mbrojtjes së fëmijëve, në bashkëpunim dhe financiarisht të mbështetur nga UNICEF, ndau çmimet vjetore për gazetari në fushën e mbrojtjes së fëmijëve në Kosovë. Hapja e ceremonisë u bë nga Petrit Tahiri, Sekretar i Bordit Ekzekutiv [...]

  • 11

Mbahet takimi rajonal mes koalicioneve për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve

13/12/16|

Koalicionet nacionale për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve nga Kosova, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Gjeorgjia dhe Armenia, janë duke zhvilluar një takim të përbashkët rajonal. Takimi është duke u mbajtur në Tiranë, Shqipëri në datat 12 dhe 13 Dhjetor 2016. Ky takim vijon të zhvillohet në vazhdën e rregullt të takimeve rajonale mes [...]

  • img_7921

KOMF mban takimin e parë për vlerësimin e nevojave të anëtarëve të saj

01/12/16|

Prishtinë, 30 Nëntor 2016 Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF që përfaqëson 22 organizata joqeveritare në fushën e mbrojtjes së drejtave të fëmijëve, ka mbajtur takimin e parë me anëtarët e saj, në kuadër të procesit hartimit të raportit: “Vlerësimi i Nevojave të KOMF”. Në të njëjtën kohë, qëllim i [...]

  • capture

KOMF dhe DnV që përfaqësojnë 60 organizata të shoqërisë civile bëjnë thirrje që të mos shfrytëzohen fëmijët në fushatë zgjedhore

01/12/16|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF që përfaqëson 22 organizata joqeveritare në fushën e mbrojtjes së drejtave të fëmijëve dhe Koalicioni i OJQ-ve Demokracia në Veprim që përfaqëson 38 organizata joqeveritare të fushës së monitorimit të zgjedhjeve, në emër të misionit për mbrojtjen, respektimin, mirëqenien dhe avancimin e të drejtave [...]

  • capture

RTK-Lajmet: Granti specifik për sherbime sociale

01/12/16|

https://www.youtube.com/watch?v=3Vnd8z82R24

  • capture

OJQ-të kërkojnë që të mos shfrytëzohen fëmijët gjatë fushatës zgjedhore

01/12/16|

http://www.insajderi.com/ojq-te-kerkojne-qe-te-mos-shfrytezohen-femijet-gjate-fushates-zgjedhore/

  • KOMF

KOMF e DnV apelojnë të mos shfrytëzohen fëmijët në fushatë zgjedhore

01/12/16|

https://koha.net/?id=27&l=144957

  • auto_3f1447319795

Partitë po i shfrytëzojnë fëmijët në fushatë

01/12/16|

http://old.zeri.info/artikulli/36674/partite-po-i-shfrytezojne-femijet-ne-fushate-foto

  • 001

Express: Shkelen të drejtat themelore të të miturve në Qendrën Korrektuese në Lipjan

01/12/16|

http://m.gazetaexpress.com/lajme/komf-shkelen-te-drejtat-themelore-te-te-miturve-ne-qendren-korrektuese-ne-lipjan-283883/