­

24/10/2016

  • 022

KOMF bëhet anëtare në Eurochild

24/10/16|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF është bërë pjesë e rrjetit Eurochild. Kjo është konfirmuar nga Euriochild, ku KOMF është njoftuar zyrtarisht që kërkesa për anëtarësim është aprovuar nga Bordi Menaxhues i Eurochild. KOMF është trupa e parë nga Kosova që bëhet pjesë e Eurochild. Eurochild mbetet ndër koalicionet më të fuqishme [...]

  • 3

RUBIKON 19 10 2016 Donjeta Kelmendi

24/10/16|

https://www.youtube.com/watch?v=DZuYbRlY94k

  • v-d-ktv

SOT – Matinee: Dhuna ndaj fëmijëve dhe të drejtat e tyre 18.10.2016

19/10/16|

https://www.youtube.com/watch?v=eOl7UVEruUY&feature=share&list=PLdZvL5MTAKSiVTFjrkMHSV0NUodLcwZeP&index=2

  • imazh

IMAZH – Braktisja e shkollës për të punuar 18.10.2016 Donjeta Kelmendi

19/10/16|

https://www.youtube.com/watch?v=weO6NAEU9fU

  • klan

Klan Kosova-Ora e Pasdites – 14.10.2016

19/10/16|

https://www.youtube.com/watch?v=DXVkiLtEeU8

  • 20151112102818998620

61.4% e fëmijëve pësojnë nga dhuna psikologjike dhe/apo ndëshkimi fizik

19/10/16|

Komunikata e plotë për media 17 tetor 2016, Prishtinë Të dhënat tregojnë për shkallë të lartë të dhunës të ushtruar ndaj fëmijëve. Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, 61.4% e fëmijëve të anketuar deri në moshën 14 vjec, kanë deklaruar se kishin pësuar nga dhuna psikologjike dhe/apo ndëshkimi fizik nga anëtarët e ekonomisë familjare gjatë [...]

  • donika

KOMF proteston kundër dhunës së fëmijëve, thotë se 61.4% e fëmijëve pësojnë nga dhuna

18/10/16|

http://zeri.info/aktuale/112688/komf-proteston-kunder-dhunes-se-femijeve-thote-se-61-4-e-femijeve-pesojne-nga-dhuna/

  • shkolle

Nxënësit e fillojnë duhanpirjen nën moshën 15 vjeçare

18/10/16|

http://zeri.info/aktuale/112526/nxenesit-e-fillojne-duhanpirjen-nen-moshen-15-vjecare/

  • femije

KOMF ALARMON PËR SHKALLË TË LARTË TË DHUNËS NDAJ FËMIJËVE

18/10/16|

http://www.insajderi.com/komf-alarmon-per-shkalle-te-larte-te-dhunes-ndaj-femijeve/

  • zeri

Çdo i katërti fëmijë në Kosovë pëson dhunë fizike

18/10/16|

http://zeri.info/aktuale/112448/cdo-i-katerti-femije-ne-kosove-peson-dhune-fizike/