­

28/07/2016

  • Capture

Donacioni që funksionalizon dializën e fëmijëve në QKUK

28/07/16|

http://zeri.info/aktuale/100737/donacioni-qe-funksionalizon-dializen-e-femijeve-ne-qkuk-video/

  • Capture

KOMF dhe Meditech i dhurojnë materiale mjekësore Klinikës se Pediatrisë

28/07/16|

http://indeksonline.net/lajmet/komf-dhe-meditech-i-dhurojne-materiale-mjekesore-klinikes-se-pediatrise-4063/

  • 13835705_10209735367052038_736693883_o

Dhurohet donacion për dializën e fëmijëve në Kosovë

28/07/16|

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=88423

  • Capture

(E)Liza e vogël, në botën e madhe të çudirave

28/07/16|

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=88872

  • foto 8

(E)Liza e vogël, në botën e madhe të ‘çudirave'

28/07/16|

http://zeri.info/aktuale/100983/e-liza-e-vogel-ne-boten-e-madhe-te-cudirave-foto/

  • Capture

(E)Liza e vogël, në botën e madhe të “çudirave”

28/07/16|

http://koha.net/?id=27&l=125814

  • foto 8

Rrëfimi: (E)Liza e vogël, në botën e madhe të “çudirave”

28/07/16|

KOMF publikon këtë rrëfim me pëlqimin e familjes. Qëllimi i publikimit të këtij rrëfimi inkurajues të shoqëruar me foto është të paraqitet përditshmëria e një fëmije me aftësi të kufizuara, duke u fokusuar në jetën e saj brenda familjes dhe komunitetit, përkujdesin prindëror dhe atë familjar, përkundër sfidave apo vështirësive të shumta që hasin familjet. [...]

  • IMG_7473

Meditech përmes KOMF dhuron donacion për dializën e fëmijëve në Kosovë

27/07/16|

Shërbimi i Hemodializës për Fëmijë në kuadër të Klinikës së Pediatrisë ka përfituar donacion në material shpenzues nga kompania Meditech L.L.C, përmes Koalicionit të OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë (KOMF). Në ceremoninë e dorëzimit të këtij donacioni, përveç drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) dr. Curr Gjocaj, morën [...]

  • Capture

NIN – Pjesa e parë: Dhuna ndaj fëmijëve – 19.07.2016 – Klan Kosova

20/07/16|

https://www.youtube.com/watch?v=yqpNRDPhvvI

  • k4

Radio Evropa e Lirë: Shtohet numri i rasteve të raportuara për dhunë në familje

01/07/16|

http://www.evropaelire.org/a/27828600.html