­

09/06/2016

  • 20160607160341263646

KOMF: Neglizhenca institucionale sjell pasoja të rënda deri vdekjeprurëse për fëmijët

09/06/16|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve - KOMF i cili përfaqëson njëzet e dy organizata jo qeveritare, me 7 qershor 2016, përmes një komunikate për media shprehu ngushëllime familjes për humbjen e vajzës 3 vjeçare në Komunën e Prizrenit dhe uron shërim të shpejtë për vajzën e lënduar dhe familjarët tjerë si pasojë e [...]

  • 13403741_556149957891401_5675540700263167147_o

KOMF organizon një trajnim një ditor mbi Indeksin e Mbrojtjes së Fëmijëve në Kosovë

08/06/16|

Organizatat anëtare të KOMF morën pjesë sot në trajnimin një ditor mbi Indeksin e Mbrojtjes së Fëmijëve. Gjatë këtij trajnimi një ditor, u prezantua i gjithë procesi i matjes së indikatorëve të mbrojtjes së fëmijëve, u ndanë rezultatet preliminare të dala nga indeksimi i cili është realizuar në gjithë rajonin duke ofruar rezultate të krahasueshme [...]

  • aaa

KOMF kërkon nga MSH përkujdesje më të madhe për fëmijët

03/06/16|

https://zeri.info/aktuale/92451/komf-kerkon-nga-msh-perkujdesje-me-te-madhe-per-femijet/

  • 20160516173027164646

“Martesa nën 16 vjeç është dhunim”

03/06/16|

https://koha.net/?id=27&l=113586

  • 20160515194349825646

Kosova ende larg Evropës – s’ka shtesa për fëmijë [video]

03/06/16|

http://koha.net/?id=27&l=113444

  • Capture

Lajmet e Mbrëmjes 18.05.2016

03/06/16|

http://www.kohavision.tv/video/lajmet/11323/

  • IMG_1615

Bëhen bashkë “Miqtë e fëmijëve” – synojnë përmirësimin e të drejtave të fëmijëve

03/06/16|

http://www.gazetaexpress.com/lajme/behen-bashke-miqte-e-femijeve-synojne-permiresimin-e-te-drejtave-te-tyre-201862/

  • 13224213_10153663331132781_448660411_o

‘Miqtë e Fëmijëve’ Bëhen Bashkë

03/06/16|

http://kallxo.com/miqte-e-femijeve-behen-bashke/

  • 13262326_10153663330302781_797828245_o

Lansohet platforma “Miqtë e Fëmijëve”

03/06/16|

http://klankosova.tv/lansohet-platforma-miqte-e-femijeve/

  • Capture

Lansohet platforma ‘Miqtë e Fëmijëve’ (VIDEO)

03/06/16|

http://zeri.info/aktuale/90661/lansohet-platforma-quot-miqte-e-femijeve-quot/