­

18/05/2016

  • 13262326_10153663330302781_797828245_o

Lansohet platforma avokuese “Miqtë e Fëmijëve”

18/05/16|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, lansoi platformën avokuese “Miqtë e Fëmijëve”, në një konferencë për media. "Miqtë e Fëmijëve” është platformë avokuese e përbërë nga personalitete me karrierë të suksesshme nga fusha e diplomacisë, artit, kulturës, sportit etj, e cila do të ndihmojë në rritjen e ndërgjegjësimit dhe promovimin e mbrojtjes [...]

  • ????????????????????????????????????

Përmbyllet fushata avokuese “Kujdesu për MUA!”, lansohet fushata e re ‪#‎JOnën18‬!

16/05/16|

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes, SOS Fshatrat e Fëmijëve në bashkëpunim me Koalicionin e OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve - KOMF përmbyllën e fushatës avokuese “Kujdesu për MUA!” – Kujdes cilësor për çdo fëmijë, që kishte për synim mbështetjen dhe fuqizimin e familjeve të rrezikuara dhe parandalimin e ndarjes së fëmijëve nga ambienti [...]

  • 13221627_547176872122043_742025042678926762_n

KOMF ka prodhuar një spot vetëdijësues mbi mbrojtjen e fëmijëve

15/05/16|

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, i cili përfaqëson njëzet e dy organizata jo qeveritare, në kuadër të misionit për avokim në mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve, ka prodhuar një spot vetëdijësues mbi mbrojtjen e fëmijëve dhe respektimin e të drejtave të tyre, në Kosovë. Kryesisht ky spot ka [...]

  • 20160515102324899646

KOMF realizon një spot vetëdijesues mbi mbrojtjen e fëmijëve (VIDEO)

15/05/16|

https://zeri.info/aktuale/90233/komf-realizon-nje-spot-vetedijesues-mbi-mbrojtjen-e-femijeve-video/

  • 13221627_547176872122043_742025042678926762_n

KOMF realizon një spot vetëdijesues mbi mbrojtjen e fëmijëve (Video)

15/05/16|

http://www.gazetaexpress.com/lajme/komf-realizon-nje-spot-vetedijesues-mbi-mbrojtjen-e-femijeve-200575/

  • 20160515102324899646

Organizatat që mbrojnë të drejtat e fëmijëve duan që ju ta shikoni këtë video

15/05/16|

http://koha.net/?id=27&l=113365

  • 20160514124320252646

Në Kosovë është shtuar interesimi për adoptim

15/05/16|

https://koha.net/?id=27&l=113237

  • Capture

Në Kosovë shtohet interesimi për adoptim të fëmijëve

15/05/16|

http://www.telegrafi.com/ne-kosove-shtohet-interesimi-per-adoptim-te-femijeve/

  • Capture

Në Kosovë është shtuar interesimi për adoptim

15/05/16|

http://rtv21.tv/web/ne-kosove-eshte-shtuar-interesimi-per-adoptim/

  • Capture

Shtohet interesimi për adoptim

15/05/16|

http://www.evropaelire.org/a/27734223.html