­

31/03/2016

  • Capture

RUBIKON Donjeta Kelmendi 05.02.2015

31/03/16|

http://www.kohavision.tv/video/rubikon/8994/

  • Capture

Sytë 7, me Gani LLuga 5 Shkurt 2015 KLAN KOSOVA

31/03/16|

https://www.youtube.com/watch?v=Ztlal18D0Qs&app=desktop

  • Capture

Video sensibilizuese nga KOMF: Së Bashku për Fëmijët!

31/03/16|

Kjo video është realizuar nga KOMF, për vetëdijësimin e shoqërisë rreth mbrojtjes së fëmijëve.

  • aaa

Emigrimi ilegal vë në rrezik jetën e fëmijëve

31/03/16|

http://www.rtklive.com/?id=2&r=19581

Video shembulli!!!

31/03/16|

  • segec4_10725

Migrimi ilegal rrezikon jetën e fëmijëve

31/03/16|

http://live.kallxo.com/sq/MTL/Migrimi-Ilegal-Rrezikon-Jeten-e-Femijeve-4594

  • auto_auto_1Mergim_copy14229128961423042645

Emigrimi ilegal vë në rrezik jetën e fëmijëve

31/03/16|

http://zeri.info/aktuale/18371/emigrimi-ilegal-ve-ne-rrezik-jeten-e-femijeve/

  • Capture

Video sensibilizuese nga KOMF: Dhuna ndaj Fëmijëve është Shkatërrim i së Ardhmes. Mbroje të Ardhmen!

31/03/16|

Tetor, 2015 Kjo video është realizuar nga KOMF në kuadër të Javës Kombëtare për Mbrojtjen e Fëmijëve Viktima të Dhunës dhe Abuzimit!

  • 2

KOMF mban konferencë për media lidhur me dhunën ndaj nxënësve në shkolla dhe abuzimin seksual ndaj nxënësve

31/03/16|

30 mars 2016, Prishtinë Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF, më 30 mars 2016 në Prishtinë, mbajti konferencën për media lidhur me reagimin kundër dhunës ndaj nxënësve në shkolla dhe abuzimin seksual ndaj nxënësve. Konferencën e hapi Drejtoresha Ekzekutive e KOMF, znj. Donjetë Kelemendi me ç’rast pas fjalës hyrëse, Presidenti i KOMF [...]

  • 12674524_10205811699831290_1936719555_n

KOMF apelon për më shumë mirëqenie, përkujdesje dhe barazi për të gjithë fëmijët me Sindromën Down

21/03/16|

Në ditën Ndërkombëtare të Personave me Sindromën Down, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve, apelon për më shumë mirëqenie, përkujdesje dhe barazi për të gjithë fëmijët të diagnostikuar me Sindromën Down. Në Kosovë, shumica e fëmijëve me aftësi të kufizuara jetojnë në kushte të vështira dhe nuk i gëzojnë plotësisht të drejtat e tyre. [...]